Cum platesc?

Numerar:

Aceasta modalitate de plata se aplica in cazul in care alegeti sa ridicati produsele comandate de la sediul nostru si le achitati cu numerar.

Virament bancar / Ordin de plata

Plata prin Virament bancar / Ordin de plata se face numai pe baza facturii proforme emise de www.anticariat-logos.ro si dupa ce un consultant de vanzari va confirma existenta in stoc a produselor comandate. Aceasta modalitate de plata se poate alege indiferent de localitatea din care sunteti si presupune plata in avans a produselor comandate.
Pentru comenzile pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului bancar cu suma transferata.

Ramburs

Alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti. In cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. In cazul comenzilor care depasesc valoarea de 1000 RON, veti fi contactati de catre unul din operatorii nostri si vi se va solicita un avans de 30% din valoarea comenzii.

Plata online prin card bancar prin PayPal

www.anticariat-logos.ro vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.paypal.com. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
Siguranta tranzactiilor este asigurata printr-un server securizat, folosindu-se un certificat digital.

Daca tranzactia prin card/PayPal a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
Pentru detalii accesati rubrica “Plata cu card prin PayPal”.

Open chat
Cart
  • No products in the cart.