Informatii Livrare

Comenzile se confima telefonic/prin e-mail si veti fi informat asupra tuturor costurilor finale de livrare. Dupa aceasta confirmare se efectueaza livrarea iar plata produselor achizitionate se face la destinatie, prin transfer bancar sau prin PayPal.

Intreaga echipa www.anticariatlogos.ro  va asigura ca face toate eforturile pentru ca produsele comandate sa ajunga la dvs. cât mai repede cu putinta. Astfel, orice produs are termen de livrare 48 de ore (în cazul în care optati pentru livrarea prin intermediul unui curier rapid) sau 2-4 zile (daca optati pentru livrare prin intermediul Postei Române). Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate dupa ora 18:00 sau în weekend.

Pentru transportul prin Posta Romana se percepe o taxa de 11 lei ce se va adauga la costul total al rambursului. Prin Posta Romana, comanda minima este de 10 lei.

Pentru transportul prin Curier Rapid costul transportului este de 20 lei.

Pentru o comanda mai mare de 119 lei transportul este gratuit.

Pentru comenzi in Iasi nu se percep taxe, ridicarea produselor se poate face de la sediul nostru de pe Strada Zborului nr 5, Iasi, Tatarasi-Aviatie.

Va multumim pentru întelegere!

Open chat
Cart
  • No products in the cart.