Incepe 2022 cu carti de la Anticariat Logos

Un an nou reprezinta un prilej pentru a incepe o serie de noi activitati pe care le tot amanai, din lipsa timpului liber. Pe lista noastra se afla, bineinteles, cititul si o serie de noi carti interesante si captivante. Vrei sa te alaturi calatoriei noastre in fascinanta lume a anticariatului online? Incepe 2022 cu carti de la Anticariat Logos. Iata, mai jos, cateva dintre propunerile noastre!

 

Tiganiada

Ne-am tot gandit si am hotarat sa incepem aceasta lista cu un titlu autohton, al unui autor roman, si anume „Tiganiada”, de Ion Budai Deleanu. Denumita si „Tabara tiganilor”, aceasta este prima epopee in limba romana, care trateaza un subiect alegoric, cu tente satirice, antifeudale si anticlericale. Opera surprinde prin modernismul neasteptat si multitudinea de idei luministe. Chiar daca ai studiat-o la scoala sau este prima data cand auzi despre aceasta, suntem convinsi ca vei fi impresionat de complexitatea creatiei. Nici nu este necesar sa mergi la biblioteca sa o citesti, atunci cand ai la dispozitie un anticariat online.

 

In natura

Vrei sa incepi noul an cu un reset pentru minte si trup? Ce bine ca exista un anticariat online care sa iti propuna exact recomandarile de care ai nevoie! „In natura – Cum sa te deconectezi si sa te regasesti prin mindfulness” este un ghid practic si un jurnal creativ care te va ajuta sa descoperi natura prin intermediul unor gesturi mici, dar semnificative. Acesta te va ajuta sa intelegi modul in care poti forma o legatura vie cu natura si cum sa iti cultivi pacea interioara, pentru a-ti gasi linistea. Ai parte si de peste 70 de exercitii simple, pentru o experienta cat mai autentica.

 

Fructele maniei

Hm, oare ce titlu interesant mai poti gasi pe al nostru anticariat online? „Fructele maniei”, scrisa de John Steinbeck, in anul 1939, prezinta America in lupta cu Marea Criza Financiara. Personajele portretizate isi lasa in urma ferma si apuca drumul pribegiei, impreuna cu cateva animale si o masina veche. O poveste plina de speranta, calea spre California a familiei Joad reprezinta un adevarat taram al fagaduintei. Promitem ca vei fi impresionat de hotararea de neclintit a protagonistului si actiunile eroice prezentate. Ambele volume sunt acum disponibile pe site.

 

Christine

Pentru ca la un anticariat online poti gasi atat carti noi, cat si carti vechi, de autori straini sau autohtoni, iata o propunere pentru fanii genului thriller. „Christine” reprezinta una dintre operele iconice ale bine cunoscutului autor american, Stephen King. Cartea prezinta povestea lui Arnie Cunningham, un licean obisnuit, care se indragosteste de o masina Plymouth Fury, poreclita Christine. Acesta se hotaraste sa repare masina abandonata, ajutat de cel mai bun prieten. Aparitia lui Christine il schimba la 180 de grade pe baiat, care devine brusc popular, increzator si bataios. Afla despre peripetiile personajelor acum, achizitionand cartea de pe site, la un pret ofertant.

 

Ce zici, nu-i asa ca te-am tentat sa incepi lista de carti pe anul 2022? Daca inca nu stii cu ce carte sa incepi, acceseaza anticariat online si inspira-te din sutele de titluri disponibile.

Categories:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.