fbpx

Top 5 carti pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani

Daca ai un copil, probabil ca esti constant in cautare de cele mai interesante jocuri, activitati si obiecte, care sa ii starneasca imaginatia si care sa il ajute sa invete cat mai multe. Stim cat de importanta este educatia in formarea celor mici, asa ca astazi vrem sa iti venim in ajutor cu un top compus din 5 carti, recomandate pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani. Ramai alaturi de Anticariat Logos pentru a le descoperi!

Jules Verne
Unul dintre cei mai mari scriitori francezi ai lumii, Jules Verne a trait intre anii 1828 si 1905. Acesta a scris si a publicat de-a lungul vietii un numar impresionant de 62 de romane, o parte dintre acestea fiind transformate in ecranizari de succes. Operele sale surprind cel mai adesea aventuri, peripetii si multe intamplari fascinante, cu oameni curajosi, curiosi si dornici de aventura. Ajuta-l pe cel mic sa descopere unele dintre cartile iconice ale lumii, cu ajutorul cartii Jules Verne, scrisa de Bonalletra Alcompas, Wuji House, care face parte din colectia Micii mei eroi. Aceasta poate fi gasita acum pe site, la un pret redus, de doar 15 lei.

René Descartes
Un bine cunoscut filosof si matematician francez, René Descartes a trait intre anii 1596 si 1650 si a imbogatit cunostintele lumii, prin lucrarile sale. Acesta a inceput sa compuna lucrari de matematica si filosofie inca de la varsta frageda de doar 14 ani. Multe dintre teoriile si practicile din matematica i se datoreaza, printre care se numara si utilizarea numerelor negative, utilizarea calcului algebric, cat si aparitia geometriei analitice. Cartea René Descartes – Parintele filosofiei moderne, din colectia Micii mei eroi, poate fi achizitionata acum de pe site, la doar 15 lei.

Ecaterina cea Mare
Cunoscuta si sub numele de Ecaterina a II-a a Rusiei, Ecaterina cea Mare a trait intre anii 1729 si 1796, a fost imparateasa Rusiei, intre anii 1762 si 1796. Aceasta a ramas cunoscuta in istorie pentru practicile si initiativele sale din timpul domniei, precum infiintarea unei banci de emisiune, infiintarea de aziluri pentru copii orfani, scoli si punerea bazelor unei Academii de Stiinte. Ajuta-l pe cel mic sa descopere si mai multe informatii interesante despre Ecaterina cea Mare – Tarina care a transformat Rusia intr-un stat modern, cu ajutorul cartii din colectia Micii mei eroi, disponibila acum pe site.

Charles Dickens
Charles Dickens a trait intre anii 1812 si 1870, fiind un scriitor englez reprezentativ pentru timpurile noastre. Acesta a publicat multe opere de-a lungul vietii, care au ramas cunoscute, printre care putem enumera „Aventurile lui Oliver Twist”, „Marile Sperante” sau „Poveste despre doua orase”. Mai multe informatii despre viata si creatiile marelui autor ii poti prezenta celui mic, cu ajutorul cartii Charles Dickens – Scriitorul care a cucerit inima publicului cu romanele sale.

Frida Kahlo
Frida Kahlo a fost o pictorita celebra, care a trait intre anii 1907 si 1954, cunoscuta pentru autoportretele sale pictate in stil suprarealist. Operele sale sunt emblematice pentru cultura nationala mexicana, deoarece imbina stilul suprarealist si traditiile indigene. Cel mic va indragi garantat arta, cu ajutorul cartii Frida Kahlo – Artista care a pictat cu sufletul, din colectia Micii mei eroi.

Nu uita sa faci o vizita site-ului nostru, ori de cate ori cel mic isi doreste o noua carte de lecturat.

Categories:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *