fbpx

Cei mai cunoscuti autori ai romanelor de dragoste

Daca esti un fan inrait al genului romance, probabil ca acest subiect nu iti este deloc strain. Astazi dorim sa abordam acest subiect, deoarece stim ca se afla multi care prefera astfel de carti printre fanii Anticariat Logos. Haide sa descoperim impreuna care sunt cei mai cunoscuti autori ai romanelor de dragoste. Carti de dragoste de la Anticariat Logos.

Danielle Steel

Danielle Fernandes Dominique Schuelein-Steel este o autoare americana, care s-a nascut la data de 14 august 1947 in California. Aceasta este cel mai bine cunoscuta ca fiind o autoare de bestselleruri, cu peste 800 de milioane de copii vandute, in intreaga lume. Pana in anul 2021 a scris si publicat 190 de carti, inclusiv peste 141 de nuvele.

Steel este cunoscuta pentru proiectele multiple la care lucreaza in acelasi timp, scriind la cate 5 carti deodata. Cartile sale includ adesea subiecte precum familii bogate care se confrunta cu diverse crize, inchisoare, frauda, santaj si sinucidere. Lucru mai putin stiut, Danielle Steel a publicat si fictiune si poezie pentru copii si a creat o fundatie care sprijina organizatiile pentru bolile mintale. Cartile sale au fost traduse in 43 de limbi, cu 22 de adaptari pentru tv, dintre care 2 au fost nominalizate la Globurile de Aur. Carti de dragoste de la Anticariat Logos.

Jackie Collins

Jacqueline Jill Collins s-a nascut la 4 octombrie 1937 si a fost o autoare americana si actrita. Aceasta s-a mutat in Los Angeles in anul 1985 si si-a desfasurat mare parte din cariera acolo. A scris si publicat peste 32 de nuvele, toate aparand pe list cu bestsellers din The New York Times. Cartile sale s-au vandut in peste 500 de mii de copii si au fost traduse in peste 40 de limbi. Opt dintre nuvelele sale au fost adaptate pentru marile ecrane, ca filme sau miniseriale de televiziune. Carti de dragoste de la Anticariat Logos.

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler este o autoare britanica, nascuta in anul 1950 in Yorkshire, Northern England. Aceasta a scris si publicat peste 20 de nuvele, apartinand stilului romance, suspans si fictiune istorica. A publicat si sub numele Ariana Scott, munca sa fiind tradusa in peste 22 de limbi. Prima sa nuvela, Private Desires, a fost publicata in UK in anul 1985 si in Statele Unite ale Americii, cu titlul Leonie.

Josephine Cox

Cunoscuta si ca Jo Cox, Josephine Cox a fost o autoare engleza, nascuta la 15 iulie 1938, in Blackburn, Lancashire. Cox a castigat premiul Superwoman of Great Britain Award, pentru care familia sa a inscris-o in mod secret. Aceasta a publicat si sub numele Jane Brindle, numele mamei sale. In total a publicat peste 50 de carti, citite in intreaga lume.

Sandra Brown

Sandra Lynn Brown este o scriitoare de romane de dragoste si suspans, care s-a nascut la data de 12 martie 1948, in Waco, Texas, SUA. A mai publicat si sub pseudonimele Rachel Ryan, Laura Jordan si Erin St. Claire. Aceasta a lucrat si ca prezentatoare meteo si reporter. Romanul sau, Matase franceza a fost ecranizat in anul 1994,film in care au jucat Susan Lucci, Shari Belafonte si Lee Horsley. Cea mai recenta carte a sa este Sting, aparuta in anul 2016.

Te asteptam pe site cu o colectie impresionanta de romane de dragoste!

Categories:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Modifică Preferințele Cookie